política de privadesa

Sabem que hi ha molt de contingut però és important que llegeixis aquest document.

Els majors de tretze anys podran registrar-se a elmeetingpoint.com com a usuaris sense el consentiment previ dels seus pares o tutors.

En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les dades personals.

En cap cas no es demanaran del menor d'edat dades relatives a la situació professional, econòmica oa la intimitat dels altres membres de la família, sense el seu consentiment.

Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar els teus pares no t'has de registrar com a usuari.

En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable i per això volem compartir els nostres principis respecte a la teva privadesa:

Cal advertir que aquesta Política de Privadesa podria variar en funció d'exigències legislatives o d'autoregulació, per la qual cosa s'aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. Serà aplicable en cas que els usuaris decideixin omplir algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

Elmeetingpoint ha adequat aquest web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES PERSONALS

- Identitat del Responsable: Joan Amorós Martínez

- Nom comercial: Elmeetingpoint

- NIF/CIF: 45490876G

- Adreça: C/ Infant Martí, 63 (08224) Terrassa (BARCELONA)

- Correu electrònic: info@elmeetingpoint.com

- Activitat: Empresa dedicada al desenvolupament i cohesió d'equips a través d'esdeveniments i formació experiencial.

A efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens envieu a través dels formularis de la web, rebran el tractament de dades d'usuaris de la web i subscriptors”.

Per al tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes a la legislació vigent.

PRINCIPIS QUE APLICAREM A LA TEVA INFORMACIÓ PERSONAL

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els principis següents que s'ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

COM HEM OBTINGUT LES TEVES DADES?

Les dades personals que tractem a Elmeetingpoint procedeixen de:

QUINES SÓN ELS TEUS DRETS QUAN ENS FACILITES LES TEVES DADES?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a Mobile Free Life estem tractant dades personals que em concerneix, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, cas en què únicament les conservaré per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats es poden oposar al tractament de les seves dades. Mobile Free Life deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com a interessat, tens dret a rebre les dades personals que t'incumbeixin, que ens hagis facilitat i en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica, ia transmetre'ls a un altre responsable del tractament quan:

En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret que les dades personals es transmetin directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tenen dret a la tutela judicial efectiva ia presentar una reclamació davant de l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.

AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES TEVES DADES PERSONALS?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web per exemple per comentar un post, enviar un correu al titular, subscriure's o fer alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Mobile Free Life. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, l'usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per elmeetingpoint.com, només com es descriu a l'Avís Legal ia la present Política de Privadesa.

A Elmeetingpoint hi ha diferents sistemes de captura d'informació personal i tracto la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat següent per cada sistema de captura (formularis):

Hi ha altres finalitats per les quals tractem les teves dades personals:

D'acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679.  Elmeetingpoint (Joan Amorós Martínez) amb domicili al Carrer Infant Martí, 63 (08224) Terrassa, (BARCELONA), serà responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors.

Elmeetingpoint no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l'usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. Tot i això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els estàndards de seguretat més estrictes.

LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES

La base legal per al tractament de les vostres dades és: el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privadesa.

L'oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se us demana, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució del contracte de subscripció.

CATEGORIA DE DADES

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives.

No es tracten categories de dades especialment protegides.

PER QUANT TEMPS CONSERVAREM LES TEVES DADES?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES TEVES DADES?

Moltes eines que utilitzem per gestionar les teves dades són contractades per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l'activitat, Elmeetingpoint.com, comparteix dades amb els prestadors següents sota les seves corresponents condicions de privadesa:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware que té com a oficina principal el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar a mobilefreelife.com a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre el seu ús de elmeetingpoint.com (incloent-hi la vostra adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units.

Hosting: Hostinger Internacional, Ltd., amb domicili a Espanya. Més informació a: https://https://www.hostinger.es/ tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a Elmeetingpoint.

NAVEGACIÓ

En navegar per Elmeetingpoint.com es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s'utilitzen els serveis i llocs i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar l'usuari. Entre les dades no identificatives hi ha també les relacionades amb els teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquest web utilitza els següents serveis d'anàlisi de tercers:

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d'usuaris en conjunt.

SECRET I SEGURETAT DE LES DADES

Elmeetingpoint es compromet en l'ús i el tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant-ne la confidencialitat ia utilitzar-les d'acord amb la finalitat, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-les i adaptar totes les mesures per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Aquest web inclou un certificat SSL. Es tracta d'un protocol de seguretat que fa que les vostres dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

Elmeetingpoint.com no pot garantir l'absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i, per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, Elmeetingpoint s'assegurarà que qualsevol persona que estigui autoritzada per Elmeetingpoint per processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l'obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se'n Elmeetingpoint, haurà de notificar al Client sense demores indegudes i haurà de proporcionar informació oportuna relacionada amb l'Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho sol·liciti raonablement.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES

Com a usuari, ets l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a elmeetingpoint.com exonerant Elmeetingpoint, de qualsevol responsabilitat sobre això.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta al formulari de contacte o subscripció.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L'usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint-ne el tractament per part d'Elmeetingpoint en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privadesa.

REVOCABILITAT

El consentiment prestat, tant per al tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho Elmeetingpoint en els termes establerts en aquesta Política per a l'exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas no té caràcter retroactiu.

CANVIS A LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Elmeetingpoint es reserva el dret a modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Elmeetingpoint anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb una antelació raonable a la seva posada en pràctica.

 CORREUS COMERCIALS

D'acord amb la LSSICE, mobilefreelife.com no fa pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l'usuari. En conseqüència, a cadascun dels formularis que hi ha al web, l'usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Conformement al que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, Elmeetingpoint.com es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Document revisat el 30 de novembre del 2022.